Changer de langue :RomanaEnglish
 

Marilena Petrache: "IMPACTUL ŢINUTEI ŞI A IMAGINII PERSONALE ÎN PROFESIUNEA DE MEDIC"

Date de la dernière mise à jour : 01.03.2021 | Imprimer la page

UMF ”Victor Babeş” Timişoara prin Consiliul de Consultanţă Antreprenorială, organizează:
 

CONFERINŢELE DE ANTREPRENORIAT ÎN MEDICINĂ

 
Cei mai buni profesionişti în antreprenoriat din România conferenţiază la UMF ”Victor Babeş” Timişoara, în sprijinul medicilor practicieni, a medicilor rezidenţi şi a studenţilor în medicină.
 

Marilena Petrache:

"IMPACTUL ŢINUTEI ŞI A IMAGINII PERSONALE ÎN PROFESIUNEA DE MEDIC"

Joi 25 februarie 2021, ora 17.30 - ZOOM Conference

------

 
Marilena Petrache este un important expert acreditat al Şcolii de Fashion „Accademia dell Lusso” din Milano, al Academiei de consultaţi de imagine „Colour me beautiful” din Londra şi al Institutului Diplomatic Român.
 
“În orice domeniu de business, dar mai ales în domeniul medical, prima impresie este definitorie. A fi medic nu este doar o profesie ci un etalon de încredere, professionalism, putere, curaj, demnitate şi empatie. Prima impresie este fundamentul tuturor tipurilor de relaţionare, fie că vorbim despre relaţia profesională medic-pacient sau medic-medic, fie că vorbim de relaţia socială medic-om-mediul social.
Obiectiv principal al workshop-ului este familiarizarea participanţilor cu elementele necesare pentru realizarea unei imagini personale si profesionale.
Temele abordate: (1) Imaginea pe care doreşti să o transmiţi; (2) Comportament şi etichetă; (3) Care sunt culorile care te pun în valoare; (4) Psihologia culorilor în domeniul medical; (5) Descoperirea stilului personal.
La invitaţia UMF Timişoara, prin Consiliul de Consultanţă Antreprenorială, Marilena Petrache va conferenţia pentru prima dată la o universitate timişoreană, deschizând noi perspective medicilor şi profesioniştilor în sănătate”.
(Dr Adrian Badescu)
 
Mai multe informatii despre Marilena Petrache:
 

------

 
Pentru acces la webinarul "IMPACTUL ŢINUTEI ŞI A IMAGINII PERSONALE ÎN PROFESIUNEA DE MEDIC" susţinut de Marilena Petrache în cadrul Conferinţelor Consiliului de Consultanţă Antreprenorială al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara vă rugăm să alegeţi una din cele două variante:
 
1. Acces la webinarul Zoom
Notă: numărul maxim de participanţi este 1000. În cazul în care acest număr este atins, webinarul poate fi vizualizat live pe canalul de Youtube al Universităţii (număr nelimitat de participanţi)
 
2. Canalul Youtube al Universităţii
Notă: transmisiunea live va începe în data de 25 Februarie 2021 ora 17:30. Numărul de participanţi este nelimitat.

Recommandez le site à vos amis

Si l'information était intéressante, envoyez le link à plus de gens afin que nous puissions tous être informé

 

 
x

UMFT.ro uses COOKIES. By continuing to browse this site, you are agreeing to the use of cookies. Find more details >